Boudoir shoots

In de periode van Moederdag tot en met Vaderdag hebben wij een aanbieding met de Boudoirshoot. Voor €175 maken wij samen met jou een heerlijke shoot. Indien gewenst kunnen we van geselecteerde foto's een boek of een speciaal afgedrukte foto maken (tegen meerprijs). Een leuk cadeau van moeder voor Vaderdag bijvoorbeeld! klik op de knop hiernaast als je wilt boeken of meer info hierover wil.


Boudoir voor alle vrouwen

In onze knusse studio aan huis hebben we ook ruimte gemaakt voor de meer intiemere boudoir shoot. Een dergelijke shoot is een sessie waarbij een vrouw zich in haar private omgeving (haar boudoir) zich kan verpozen in de door haar verkozen kleding (of lingerie of nog minder). Als fotograaf begeleid ik je  om mooie poses aan te nemen en zorg ik voor de juiste belichting. 

Of je nu een super modellenlichaam hebt of één (of meer ) maatjes meer, de resultaten zullen je zelfvertrouwen en je zelfacceptatie een boost geven. Je bent veel mooier dan je zelf denkt! Dat zul je zien in de resultaten.

 

 

Hoe ziet een gemiddelde sessie er uit?

We beginnen met een ontspannend kennismakingsgesprekje waarin we je wensen bespreken en doornemen welke kleding je hebt meegenomen, waarna we naar de studio gaan. Er is ook een voorraad aan lingerie (beperkte maten; M en L) en doeken en andere 'props' om te gebruiken gedurende de sessie. Maar neem vooral zelf die setjes mee waarin je graag gefotografeerd wil worden. Het is een 1 op 1 sessie, waarbij de fotograaf en het model samen tot de gewenste resultaten komen.

Visagie en Make-up (MUAH)

Al naar gelang je durft zullen we de verschillende kledingsets, lingerie en doeken gebruiken. Er is ruimte om je om te kleden en op te maken. Als je hiervoor een vriendin of je partner mee wil nemen is dat natuurlijk mogelijk, maar de ruimte is beperkt. Wij hebben zelf geen vaste MUAH ter beschikking dus als je dat zelf kan of je vriend(in) is dat mooi meegenomen.

Hoever kan ik gaan?

Gekleed, sensueel, eventueel naakt, alles is bespreekbaar. Het sensueel poseren is vaak iets dat onwennig voelt, maar ik help je erbij en al vlug zal het heel natuurlijk voelen. Gedurende de sessie zal ik je al wat tussenresultaten laten zien en verwijderen direct de opnames die je niet wenst.

De foto's worden zonder jouw nadrukkelijke toestemming niet gedeeld. 

Kosten

Omdat ik vindt dat een dergelijke shoot voor iedereen haalbaar moet zijn probeer ik dit altijd tegen kostprijs aan te bieden, of maken we afspraken over de betaling (ter vergelijking: bij sommige professionele fotografen betaal je tussen de €500 en €2000 voor zo'n sessie met kans op veel minder foto's die je dan krijgt). De kosten die wij in rekening brengen zijn eigenlijk alleen maar de dekking van onze onkosten zoals, apparatuur, drankjes, voedsel, energie en inboedel. Vraag me gerust eens of een Boudoir-shoot voor jou ook haalbaar is. We komen er vast wel uit.

Één keer per maand loot ik een shoot uit die ik op basis van TfP (met gesloten beurzen dus) in het weekend zal doen!